Malzemeler: 2 Orta Boy Patates, 2 Havuç, 2 Kabak, 1 Soğan, 2 Diş Sarmısak, 1 Taze Yeşilbiber, 2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ, 1 Çay Kaşığı Kimyon, 1 Parça Karnabahar Çiçeği, 1 Çorba Kaşığı Bezelye, 1 Çorba Kaşığı Köri, 1 Su Bardağı Su.
Yemeğin Tarifi Patatesleri haşlayıp soyun. İri küpler halinde doğrayın. Havuçları küp şeklinde doğrayın. Kabak ve soğanı dilimleyin. Sarımsağı dövün.
Sıvıyağı tavada kızdırıp kimyon ve doğranmış yeşil biberi ekleyin. Bir kaç saniye çevirerek kavurun. Soğan ve sarımsağı ekleyip karıştırın. Köriyi ilave edip bir kaç dakika sote edin. Sebzeleri ekleyin ve üzerine 1 su bardağı su dökün. Ateşi kısıp kapağını kapatın.
Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Taze marul yaprakları ile süsleyip servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu