Malzemeler: 300 gr. savoyer bisküvi, 500 gr. çilek, 3 çorba kaşığı pudra şekeri, 1 poşet krem şanti, 1 su bardağı süt.

Yemeğin Tarifi

Bisküvileri, yuvarlak çukur bir kaba, altını ve kenarlarını kaplayacak şekilde yerleştirin. Çilek ve pudra şekerini blendırda çekin. Krem şanti ve sütü birlikte çırpın. Kalıptaki bisküvilerin üzerine, bir kat krem şanti, bir kat çilek kreması koyup, üzerine tekrar bisküvi yerleştirin. Bisküvilerin üzerine kalan krem şantiyi yayın, üzerine çilek kreması sürün. Üstünü savoyer bisküvi ile kapatın. Çilekli pastayı 2 - 3 saat buzlukta beklettikten sonra ters çevirerek bir servis tabağına alın. Pastanın üzerini çilek kreması ile süsleyip servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu