Malzemeler: 1 Göbek Salata, 1 Ayva, 1 Tavuk Göğüs Eti, 1 Soğan, 1 Çorba Kaşığı Kapari, 125 gr Mayonez, 5 Çorba Kaşığı Zeytinyağı, 2 ÇorbaKaşığı Sirke, 2 Çorba Kaşığı Hardal, 1 Limon Suyu, Tuz.
Yemeğin Tarifi
Ayvaların kabuklarını soyup dilimleyin ve iri iri doğrayın. Kararmamaları için üzerlerine limon suyu dökün. Göbek salatayı iri iri doğrayın.
Tavuk etini tuzlu suda başlayıp iri küpler halinde kesin. Soğanları halka halka doğrayın. Tavuk, soğan, ayva ve doğranmış salatayı geniş bir kaba alın. Kapari ve tuz ekleyip karıştırın.
Mayonez, zeytinyağı, sirke, hardal ve tuzu karıştırıp salatanın üzerine dökün. Harmanlayıp servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.