Malzemeler: 3-4 adet orta boy haşlanmış patates, 2 yemek kaşığı sirke, 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 kahve fincanı sızma zeytinyağı, 1 kahve fincanı mısır (haşlanmış), 3 adet taze soğan (ince kıyılmış), Bir tutam dereotu (ince kıyılmış), 1 adet ince uzun havuç (ince dilimlenmiş), 1 çay kaşığı toz hardal, Yeteri kadar tuz, karabiber.
Yemeğin Tarifi
Patatesleri kuşbaşı doğrayın. Diğer sebzeleri ilave edin. Baharatları, sirkeyi, limon suyunu ve zeytinyağını güzelce çırpın.
Derin bir kasede iyice harmanlayın. Birkaç saat buzdolabında beklettikten sonra servise sunun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.