Malzemeler: 7-8 Adet Mantar, 1/2 Soğan, 125 gr. Margarin, 2 Çorba Kaşığı Un, 1/2 Su Bardağı Süt, 1 Et Suyu Tableti, 3.5 Su Bardağı Su, 1/2 Paket Krema, Tuz.
Üzerine: 1 Çorba Kaşığı Tereyağı.
Yemeğin Tarifi
Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın. Teflon tavada sote edin.
Ayrı bir kapta margarini eritin. 2 Çorba kaşığı unu kavurun. Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin. 3.5 su bardağı suyu ekleyin.
Sote edilmiş mantarları da tencereye alın. Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyin. tencereyi ocaktan alın.
Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.