Malzemeler: 2 Su Bardağı Süzme Yoğurt, 4 Çuha Biber, 1 Demet Roka, 3 Çorba Kaşığı Tereyağı, 2 Diş Sarmısak, Tuz.
Yemeğin Tarifi
Biberleri yağda kızarttıktan sonra kabuklarını soyup ince kıyın.Rokayı da aynı yağda hafifçe çevirip ince kıyın.
Roka ve biberi 1 çorba kaşığı tereyağında soteleyin.Dövdüğünüz sarmısağı yoğurda ilave edin.Tuzu ve sotelediğiniz yeşillikleri de yoğurda ekleyerek karıştırın.
Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını eriterek hazırladığınız karışımın üzerine dökerek servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.