Malzemeler: 100 gr Kuşbaşı Et, 4 Adet Patates, 1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ, 2 Adet Sivribiber, 3 Adet Taze Soğan, 1 Adet Domates, 1 Diş Sarmısak, Tuz, Kekik, Karabiber, Kırmızıbiber.
Yemeğin Tarifi
Patatesleri soyun. İçlerini kaşık yardımıyle oyun. 20 Dakika haşlayın.
2 Çorba kaşığı sıvıyağı tencereye alın. 100 gr kuşbaşı etle sote edin. 2 adet küçük doğranmış biberi, soğanı ve domatesi ilave edin. 5-6 dakika pişirin. Üzerine 1 diş dövülmüş sarmısak, kekik, kırmızı biber ve karabiberi ekleyin.
Patateslerin içlerine doldurun.Fırın tepsisine dizip, 1 çay bardağı suyu ekleyin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.