Malzemeler: 1 Küçük Soğan, 2-3 Dilim Bayat Ekmek İçi, 1/2 Kg Kıyma, 2 ÇorbaKaşığı Kurunane, 3 Çorba Kaşığı Sıvıyağ, 2 Çorba Kaşığı Salça, Yeterince Tuz.

Yemeğin Tarifi

Soğanı rendeleyip ıslatılmış bayat ekmek içi, 1 çorba kaşığı kuru nane, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, tuz ve kıymayla birlikte yoğurun. Hazırladığınız köfte harcından minik toplar halinde köfteler hazırlayın.

2 çorba kaşığı sıvıyağda salçayı ezin. Biraz su ekleyin. Su kaynayınca köfteleri ilave edin. Biraz daha su ekleyip 15-20 dakika pişirin. Üzerine kuru nane serpin ve sıcak olarak servis yapın.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu