Malzemeler: 1 Küçük Soğan, 2-3 Dilim Bayat Ekmek İçi, 1/2 Kg Kıyma, 2 ÇorbaKaşığı Kurunane, 3 Çorba Kaşığı Sıvıyağ, 2 Çorba Kaşığı Salça, Yeterince Tuz.
Yemeğin Tarifi
Soğanı rendeleyip ıslatılmış bayat ekmek içi, 1 çorba kaşığı kuru nane, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, tuz ve kıymayla birlikte yoğurun. Hazırladığınız köfte harcından minik toplar halinde köfteler hazırlayın.
2 çorba kaşığı sıvıyağda salçayı ezin. Biraz su ekleyin. Su kaynayınca köfteleri ilave edin. Biraz daha su ekleyip 15-20 dakika pişirin. Üzerine kuru nane serpin ve sıcak olarak servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.