Malzemeler: 2 Orta Boy Kereviz, 1 Ekşi Elma, 1/2 Kase Yağsız Yoğurt, 1 Limon, Sarmısak, Havanda Dövülmüş Ceviz, İçi (isteğe bağlı), Rafine Edilmemiş Tuz.
Yemeğin Tarifi
Kerevizleri, üzerine limon sıkarak rendeleyin. Rendelenmiş elma ile karıştırıp sarmısaklı yoğurtla harmanlayın. Tuzunu kattıktan sonra üzerine ceviz içini serpin.
Yoğurt, sarmısaksız da olabilir. Önemil olan, bu salatada yağ kullanmamaktır. Besleyiciliği, doyuruculuğu açısından 1 -2 dilim kepekli ekmekle mükemmel bir akşam yemeği olabilir.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.