Malzemeler: 1/2 Kg Dana Eti, Karabiber, Tuz Mantar Rom Sosun Malzemesi, 1/2 Paket Margarin, 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ, 4 Yemek Kaşığı Kızarttığınız Etin Yağı, 1 Yemek Kaşığı Un, 1 Tutam Karabiber, Kırmızıbiber,Pulbiber, 2 Avuç Mantar (ince doğranmış), 2 Kapak Rom, 1 Su Bardağı Süt.
Yemeğin Tarifi
Etin yağını, margarini ve sıvı yağı iyice erittikten sonra 1 yemek kaşığı unu iyice kızarana kadar karıştırın. İnce ince doğranmış mantarları ilave ettikten sonra kızartma işlemine devam edin. Kızardıktan sonra, mantarların üzerine 2 kapak rom ve 1 bardak sütü döküp 2 dakika kadar kaynatın. Hazırladığınız sosu, kızartıp kenara aldığımız karabiberli böfün yanında sunun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.