Malzemeler: 1 Çorba Kaşığı Tereyağı, 150 gr Kuşbaşı Et, 1 Adet Soğan, 1 Diş Sarmısak, 2 Adet Domates, 1 Çay Kaşığı Kekik, Tuz, Yağlı Kağıt.
Yemeğin Tarifi
Öncelikle 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin.İçine aldığınız eti iyice kavurun.Et önce su bırakacak sonra kavrulurken bu suyu çekecektir.
Suyunu çekince yemeklik doğranmış soğan ve dövülmüş sarmısağı da ekleyip,karıştırın. Birkaç dk daha kavurup,küp doğranmış domatesi ilave edin ve altını kapatın.1 çay kaşığı kekiği ve tuzu ekleyin.
Yağlı kağıda sarın.Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 5 dak daha tutun.Fırından alınca,üzerindeki kağıdı hafifçe yırtın. Dilerseniz ince kıyılmış maydanozla süsleyip,servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.