Malzemeler: 6 adet havuç, 1 çay bardağı mayonez, 1 su bardağı süzme yoğurt, 2 diş sarmısak, 1 kahve fincanı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı limon suyu, Tuz, Kırmızı biber, 1 adet orta boy marul, 1/2 demet maydanoz.
Yemeğin Tarifi
Havuçları yıkayıp üstlerini kazıdıktan sonra ince rendeleyin.
Mayonez, yoğurt, ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, limon suyu, karabiber ve tuzu bir kapta karıştırın. Hazırladığnız sosu, rendelenmiş havuca ilave edip karıştırın.
Havuç salatasını servis tabağına yerleştirilmiş marul yapraklarının üzerine koyun.
Havuç salatasını kırmızı biber ve kıyılmış maydanoz ile süsleyip servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.