Malzemeler: 1.5 Çorba Kaşığı Margarin, 1/2 Kg Kuşbaşı Et, 1 Adet Soğan, 2 Adet Küçük Doğranmış Domates, 3 Adet Sivribiber, 1 Adet Patates, 1 Adet Patlıcan, 1 Adet Kabak, 6 Adet Brüksel Lahanası, Tuz , Karabiber , Maydanoz.
Yemeğin Tarifi
Ön hazırlık olarak brüksel lahanasını az suda haşlayın.
Patlıcan, kabak, biber ve patatesi küçük doğrayın. Birbuçuk çorba kaşığı margarini tencereye alıp eritin. Etleri yağda kavurun. Etler suyunu çekince, yemeklik doğranmış soğan ve küp doğranmış domatesi ekleyin. 1-2 kez çevirin.
Sonra doğranmış sebzeleri tencereye ekleyip, sote edin. En son brüksel lahanasını ilave edin. Tuz ve karabiberini katın. Sebzeler iyice pişince, tencereyi ocaktan alın. İnce kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.