Malzemeler: 1 Adet Bıldırcın, 1 Adet Bostan Patlıcan, 30 gr Tereyağı, 1 Yemek Kaşığı Un, 1 Yemek Kaşığı Krema, 2 Yemek Kaşığı Salça, 1 Tutam Tuz, 1 Tutam Karabiber.
Yemeğin Tarifi
Patlıcanı tepesinden keserek içerisini oyun.Bıldırcınları temizleyin patlıcanların içerisine koyarak tepsiye alın. Tencerede tereyağını eriterek, içerisine un koyup biraz kavurun. içerisine salça, et suyu, tuz, karabiber ve krema koyarak bir taşım kaynatın.
İçerisinde bıldırcın olan tepsiye koyarak üzerini folyoyla kapatıp fırına koyun. 200 derece fırında pişirin. Bıldırcınlar pişene kadar fırında kalsın. Servis tabağına alarak sıcak olarak servise sunun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.