Malzemeler: 6 çorba kasığı tarhana, 200 gram sucuk, 1 çorba kasığı salça, 1 çay bardağı mısırözü yağı, 7-8 su bardağı su, Yeteri kadar tuz, Üzerine rendelenmiş kasar peyniri.
Yemeğin Tarifi Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış sucukları ekleyip kavurun. Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin.
Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ekleyin. Salça da ilave edip, koyulastırın.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın. 10 dakika kaynatıp ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin.

Sonraki
Sonraki Konu:
Sorpa Tarifi

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Adınız:
Mesajınız:
 
© 2015 Şifalı Bitkiler Sitesi
Ücretsiz Web Sitesi