Malzemeler: 500 gr kuşbaşı (kuzu eti), 1 adet orta boy soğan, 1,5 yemek kaşığı un, Yarım demet taze soğanın yeşili, 4-5 dal taze nane, 1 ufak kase yoğurt, Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber, 1 yemek kaşığı margarin.
Yemeğin Tarifi
Bir tencerenin içine margarini koyun. Ufak ufak doğradığınız soğanları pembeleşene kadar bu yağda kavurun. Etleri ilave edip biraz daha beraber kavurun. Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin. Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin.
Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın. Karıştıra karıştıra etlerin üzerine ekleyin. Taze soğanın yeşilini ve nane yapraklarını doğrayıp içine karıştırın. Servis tabaklarına alıp, üzerine pul biberi serperek servise sunun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.