Malzemeler: 6 çorba kasığı tarhana, 200 gram sucuk, 1 çorba kasığı salça, 1 çay bardağı mısırözü yağı, 7-8 su bardağı su, Yeteri kadar tuz, Üzerine rendelenmiş kasar peyniri.
Yemeğin Tarifi
Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış sucukları ekleyip kavurun. Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin.
Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ekleyin. Salça da ilave edip, koyulastırın.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın. 10 dakika kaynatıp ocaktan alın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.