Malzemeler: Tavuk, Kıvırcık Salata, Roka, Galeta Unu, Zeytinyağı, Tuz, Karabiber, Yumurta, Sarmısak, Kuru Fesleğen, Kekik.
Yemeğin Tarifi
Tavuklar, zeytinyağı, tuz, karabiber ve yumurtadan oluşan sosta bir gün dinlenir.
Parmak büyüklüğünde çubuk çubuk kesildikten sonra, galeta ununa bulanıp kızgın yağda 2 dakika kızartılır.
Kıvırcık ve rokanın üzerine sıcak olarak konulup, ardından sızma zeytinyağı, sirke, az sarmısak, kuru fesleğen ve kekikten oluşan sos dökülüp, servis yapılır.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.