Malzemeler: 1 lt Et Suyu, 3 Yemek Kaşığı Un, 2 Yemek Kaşığı Yoğurt, 1 Yemek Kaşığı Tereyağı, 1 Limon Suyu, 2 Yumurta Sarısı, 1 Su Bardağı Süt, 1 Kahve Kaşığı Pulbiber Süsleme için: Kruton Ekmek
Yemeğin Tarifi Bir kapta un, yoğurt, limon suyu ve yumurta sarılarını sütle karıştırın. Bir tencerede et suyunu kaynatın. Kaynamakta olan et suyuna yoğurtlu karışımı yavaş yavaş ilave edin. Ağır ateşte 15 dakika kaynatın.
Ayrı bir kapta tereyağını eritip pulbiberle karıştırın. Hazırladığınız çorbanın üzerine dökün. Kruton ekmekle servis yapın.
Not: Arzuya göre üzerine taze nane yaprağı ilave edip servis yapabilirsiniz.

Kategoriler:
Etiketler:
Önceki
Önceki Konu:
Mağara Turizmi

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu