Malzemeler: 4 Adet Patates, 1 Demet Kırmızı Turp, 1 Tatlı Kaşığı Hardal, 1 Adet Yumurta Sarısı, Tuz - Karabiber, 1 Yemek Kaşığı Kıyılmış Yeşillik, 2 Parça Mezgit Fileto (100 er gr).
Yemeğin Tarifi
Patatesleri iyice yıkayın, kabukları ile 20 dakika haşlayin, haşlama suyunu atmayın.
2 çay bardağı haşlama suyunu, hardal, yumurta sarısı, tuz, karabiber ve kıyılmış yeşilliklerle karıştırın.
Ayıkladığınız patates ve turpları katın. Kızarmış balık ve fileto ile servis yapın. yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.