Malzemeler: 1 kilo taze fasulye, 150 gram sıvı yağ, 1 adet soyulmuş, ince kıyılmış domates, 1 adet doğranmış soğan,ince kıyım, 1 çay kaşığı toz şeker, Yeteri kadar tuz, 1 adet sıkılmış limon suyu, 2 bardak su.
Yemeğin Tarifi
Ayıklanmış fasulyeleri yıkayıp bir tencereye dizin. Her dizdiğiniz sıraya domates, soğan, şeker, tuz ve limondan serpiştirin.
Son olarak yağ ve suyu ilave ederek kısık ateşte 1 buçuk saat kadar pişmeye bırakın. Soğuduktan sonra servise sunulur.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.