Malzemeler: 1 kilo taze fasulye, 150 gram sıvı yağ, 1 adet soyulmuş, ince kıyılmış domates, 1 adet doğranmış soğan,ince kıyım, 1 çay kaşığı toz şeker, Yeteri kadar tuz, 1 adet sıkılmış limon suyu, 2 bardak su.
Yemeğin Tarifi Ayıklanmış fasulyeleri yıkayıp bir tencereye dizin. Her dizdiğiniz sıraya domates, soğan, şeker, tuz ve limondan serpiştirin.
Son olarak yağ ve suyu ilave ederek kısık ateşte 1 buçuk saat kadar pişmeye bırakın. Soğuduktan sonra servise sunulur.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu