Malzemeler: 1 adet kabak, 4 adet biber, Birkaç çiçek karnabahar, 1 adet domates, 1 su bardağı un, Tuz. Kızartmak için: Sıvıyağ.
Yemeğin Tarifi Kabak ve patlıcanları alacalı olacak şekilde soyun. İncecik dilimleyin. Karnabahar çiçekleri ve bütün biberlerle beraber una bulayın. Sıvı yağı iyice kızdırın. Sebzeleri yağa atıp kızartın. Delikli kevgir ile alıp kağıt havlu serdiğiniz servis tabağına aktarın.
Bu arada domatesleri de enlemesine dilimleyin. Yağda çevirip kızartmanın üzerine koyun. Dilerseniz yoğurt ile servis yapın.

Önceki
Önceki Konu:
Sebze Tava Tarifi
Sonraki
Sonraki Konu:
Sebze Izgara Tarifi

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu