Malzemeler: 10 yumurta, 300 gr beyaz çikolata, 500 gr çırpılmış şanti, 1.5 çay bardağı toz şeker, 200 gr kayısı püresi, 5 yaprak jelatin.
Yemeğin Tarifi Yumurta ve toz şekeri çırparak benmaride eritilmiş çikolataya ilave edin ve karıştırın. Soğuk suda yumuşattığınız jelatinleri, kayısı püresini, çırpılmış şantiye ekdeyin.
Elde ettiğiniz son karışımı, erimiş çikolatalı karışıma ekleyin, karıştırın.Hazırladığınız karışımı kalıplara doldurarak 30 dakika buzdolabında dindenlirin. Dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu