Malzemeler: 1 Adet Havuç, 1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye, 1 Adet Soğan, 1 Çorba Kaşığı Margarin, 1 Çorba Kaşığı Un, 6 Su Bardağı Su, İnce Kıyılmış Maydanoz, 1 Adet Limon, Tuz.
Yemeğin Tarifi
Margarini tavaya alıp eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın.
6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.