Malzemeler: 3 Adet Kabak, 2 Çorba Kaşığı Su, 1 Su Bardağı Küp Küp Doğranmış Domates, 1/4 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar Peyniri, 1 Su Bardağı Doğranmış Jambon, 1 Çorba Kaşığı Kıyılmış Dereotu.
Yemeğin Tarifi
Kabağı halka halka veya kibrit çöpü gibi doğrayın. Su ile birlikte 20 cm uzunluğunda bir kaba koyun. Üzerini kapatın. Mikrodalga fırının yüksek derecesinde 6 dak. pişirin.
Küp kesilmiş domatesleri bıçakla iyice küçültün. Domatesleri sıcak kabağın üzerine döküp, karıştırın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirin. Jambon ve kıyılmış maydanozu da ilave edip, kapağını kapatın. Yüksek derecede 2 dak pişirip servis yapın.
Not: Eğer mikrodalga fırınınız yoksa yumuşayan kabakları bir fırın kabına alın.Aynı işlemleri yapın. Kaşar peyniri eriyene dek pişirin ve servis tabağına alın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.