Malzemeler: 4 küçük bonfile, 1 çorba kaşığı tereyağı, 1 adet soğan, 4 adet mantar, 1 adet domates, 1 adet sivri biber, 1 adet küçük pide, 2 çorba kaşığı domates sosu, Birkaç dal maydanoz.

Yemeğin Tarifi

Bonfileleri et tokmağıyla döverek inceltin. Soğan ve mantarları kibrit çöpü biçiminde doğrayın. Tereyağının yarısını eritin. Soğan ve mantarları yağda sote edin. Soğumaya bırakın. Daha sonra, bu harcı bonfilenin içine koyup sarın. Şişe sırasıyla et, dilimlenmiş domates ve biberi dizin. Fırın ızgarasında pişirin. Artan tereyağını tavada eritin. Pideyi alıp, altını ve üstünü kızartın. Servis tabağına yerleştirin. Üzerine etleri sıralayın. En üste domates sosu dökün. Maydanozla süsleyip servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:
Sonraki
Sonraki Konu:
Gülaş Tarifi

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu