Malzemeler: 1 Su Bardağı Dövuk Mısır, 1 Çay Bardağı Dondurulmuş Mısır, Yeteri kadar su, tuz, 2 Komposto Kasesi Yogurt, 1,5 Tatlı Kaşığı Un.
Üzeri için: 2 Yemek Kaşıgı Tereyağı, Yeteri Kadar Nane.
Yemeğin Tarifi
Bir gece önceden mısırı kaynar suda yarım saat pişirin. Aynı suyun içerisinde bekletin.
Ertesi gün 2 saate yakın iyice yumuşayana kadar pişirin. Yoğurt ve unu çırpıp içine ilave edin.
Yağı kızdırıp üzerine gezdirin. Nane ile süsleyerek servise sunun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.