Malzemeler: 250 gr. küçük boy domates (veya kiraz domates), 1 çay bardağı lor peyniri, 1 çay kaşığı fesleğen, Karabiber, Tuz, 5 sap maydanoz.
Yemeğin Tarifi Domateslerin saplı bölümünü bıçakla keserek çıkartın. Bir çay kaşığıyla içlerini boşaltın. Domateslerin içini bir süzgeçte kaşıkla bastırarak süzün.
Peynir, fesleğen, tuz, karabiber ve 1 çorba kaşığı domates suyunu bir kapta karıştırın. Bu karışımı sıkma torbasına veya krema sıkacağına koyun, şekilli bir uçla domateslerin içini doldurun.
Doldurulmuş domatesleri servis tabağına alın, üzerlerini maydanoz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu