Malzemeler: 2 Orta Boy Kereviz, 1 Ekşi Elma, 1/2 Kase Yağsız Yoğurt, 1 Limon, Sarmısak, Havanda Dövülmüş Ceviz, İçi (isteğe bağlı), Rafine Edilmemiş Tuz.
Yemeğin Tarifi Kerevizleri, üzerine limon sıkarak rendeleyin. Rendelenmiş elma ile karıştırıp sarmısaklı yoğurtla harmanlayın. Tuzunu kattıktan sonra üzerine ceviz içini serpin.
Yoğurt, sarmısaksız da olabilir. Önemil olan, bu salatada yağ kullanmamaktır. Besleyiciliği, doyuruculuğu açısından 1 -2 dilim kepekli ekmekle mükemmel bir akşam yemeği olabilir.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Adınız:
Mesajınız:
 
© 2015 Şifalı Bitkiler Sitesi
Ücretsiz Web Sitesi