Bir su bardağı çay için 2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe kaynadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak.
Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyerek ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden sonra da içebilirsiniz. Akşam yemeği mümkün olduğunca erken yenilecek.Gün içerisinde hazırladığımız karışımı en az 4 defa içtiğiniz takdirde iştahınızda bir kesilme ve doygunluk hissi gözlemleyeceksiniz.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu