Malzemeler: 2 adet büyük boy kabak, 2 adet domates, 2 adet salatalık, 1 adet soğan, 5 sap maydanoz, 1/2 limonun suyu, 2 çorba kaşığı zeytinyağı, Tuz, 100 gr. beyaz peynir.
Yemeğin Tarifi Kabakları soyup, tuzlu suda haşlayın. Fazla yumuşamamasına dikkat edin.
Kabakları ikiye bölün. Çekirdeklerini bir çay kaşığıyla çıkarın
Domateslerin ve salatalıkların kabuklarını soyun, çekirdeklerini çıkardıktan sonra minik küp şeklinde doğrayın. Soğanları da yarım ay şeklinde doğrayın. Domates, salatalık, soğan ve ince kıyılmış maydanozu karıştırın. Tuz, limon ve zeytinyağını ekleyin.
Hazırladığınız salatayı kabaklara doldurun, üzerine rendelenmiş beyaz peynir serpip, servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu