Malzemeler: 4 Enginar, 1 Limon, 1 Su Bardağı Lor Peyniri, Yarım Demet Dereotu, 1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber, 1 Çay Kaşığı Tuz.
Yemeğin Tarifi Enginarları soyup temizleyin.Limon suyu,tuz ve az miktar suyla pişirin.
Enginarlar yumuşayınca lor peyniri,kıyılmış dereotu ve kırmızıbiber ilave edin.Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte 10 dk daha pişirin.

Kategoriler:
Etiketler:
Önceki
Önceki Konu:
Piyaz Tarifi

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu