Hem yapılması çok kolay hem de çok lezzetli bir tatlı olan Kemalpaşa tatlısının tarifi.

Malzemeler: 9 çorba kaşığı zeytin yağı, 1 su bardağı yoğurt, 2 adet yumurta, kabartma tozu, yeteri kadar un.

Hazırlanışı: Bütün malzeme karıştırılarak yumuşak bir hamur elde edilir. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlak şekil verilir. Tepsiye dizilerek fırında kızartılır. Tepsinin çıkmasında 3-4 dk önceden kaynamış olan şerbet sıcak olarak dökülür.

Şerbet: 1 kilo şeker üzeri 1 parmak geçecek şekilde su konulur. 10 Dk. kaynamaya bırakılır. www.kadincazayiflama.com

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Son Ziyaretler: