Ağızlara layık bir lezzet kasap köfte tarifi. İster tavada ister mangalda deneyebilirsiniz.
Malzemeler: 1 kg az yağlı dana kıyma, 1 demet maydonoz, 6 adet taze soğan, 4 çorba kaşığı galete unu, karabiber, tuz.
Hazırlanışı: Maydonoz ve soğanları yıkadıktan sonra ince ince doğrayınız. Bunları kıymanın içine tuz ve karabiberle beraber ilave ederek güzelce yoğurunuz.
Karışımdan iri parçalar halinde alarak iki elinizin arasında önce uzunlamasına yuvarlayak sonrada bastırınız. Bir tavanın içine az miktarda mısır özü yağıyla iki tarafını pişiriniz.
Kızarmış parmak patatesle ile servis yapiniz. www.kadincazayiflama.com
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.