Malzemeler: 4 Adet Kuzu İncik, 1 Adet Kırmızıbiber, 1 Adet Dolmalık Biber, 1 Çay Kaşığı Salça, 1 Adet Soğan, 1 itre Su, 1 Çay Kaşığı Tane Karabiber, 1 Çay Kaşığı Rosemary, 3 Adet Defne Yaprağı, 1 Tatlı Kaşığı Tuz, 4 Adet Patates, 8 Adet Taze Fasulye.
Yemeğin Tarifi Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin.
Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Son Ziyaretler: