Malzemeler: 75 Margarin, 500 gr Taze Tuzsuz Peynir veya Taze Tatlı Lor Peyniri, 2 Yemek Kaşığı Un, 150 gr. Toz Şeker (2/3 su bardağı)
Yemeğin Tarifi Unu hafif ateşte karıştırarak açık pembe renk alıncaya kadar kavurun. Yağı peynir ile karıştırın. Kavurduğunuz una ekleyin. 10 dakika karıştırarak pişirin.
Toz şekeri ilave edip 5 dakika pişirip ateşten alın. Soğuduktan sonra servis yapın. Yağ oranı yüksek peynir kullandığınızda höşmerimi yağsız olarak da hazırlayabilirsiniz.

Önceki
Önceki Konu:
Aşure Tarifi

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu