Malzemeler: 1 kilo havuç, 1 bardak şeker, 1 bardak su, 1 paket pötibör bisküvi, 1 çay bardağı dövülmüş ceviz, 1 paket vanilya, 1 paket kakaolu puding, 50 gr margarin, Hindistan cevizi.
Yemeğin Tarifi
Önce bir kilo havucu rendeleyerek tencereye koyun. Şeker ve su ilave ederek orta ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Ocaktan alarak içine margarin koyup sıcaklığıyla eritip iyice karıştırın. Bisküvileri kırarak içine koyun, üzerine ceviz ve vanilya ilave edin. Çukur bir kaseye bastırıp, buzdolabına koyun en az 4 saat bekleterek dolaptan alın ve servis tabağına çıkarın. Kakaolu pudingi arzuya göre su veya sütle yaparak, biraz soğutup tatlının üzerine dökün. Hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapana kadar dolapta bekletin.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.