Malzemeler: 12 adet hamburger ekmeği, Yarım kilo orta yağlı kıyma, 1 su bardağı ufalanmış ekmek, 1 çay bardağı süt, 2 çay kaşığı hardal, 1 çay kaşığı karabiber,kırmızıbiber ve tuz, Yarım demet maydanoz, 1 adet ince doğanmış soğan.
Kızartmak için: Sıvıyağ
Yemeğin Tarifi
Bir kabın içinde kıymayı, ufalanmış ekmeği, sütü, hardalı, tuzu, baharatları, ince kıyılmış maydanozu, ince doğranmış veya rendelenmiş soğanı birlikte yoğurun. Hazırladığınız kıymadan parçalar koparıp hamburger köftesi yapın ve bol yağda kızartın.
Köfteleri, hamburger ekmeklerinin içine birer tane yerleştirin. Tost makinesinde 3 dakika kadar ısıtın. İsteğe göre hamburgerlerin arasına hardal, mayonez, ketçap ve yeşillik koyup servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.