İbrahim Saraçoğlu domuz gribine karşı bağışıklık sistemini güçlü tutan soğan kürü tarifini anlattı.
Bir buçuk su bardağı klorsuz suyu kaynattıktan sonra içine ince kabuğunu soyduğunuz orta boy 1 adet kuru soğanı dört parçaya bölerek koyun. Ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatın. Ilıdığında için.
15 gün boyunca günde iki kere aç karnına için. Her seferinde taze olarak hazırlanması gerekir. Kullanacağınız kuru soğan, pazarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandır. Özellikle beyaz soğan aramanıza gerek yok. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.