Sağlıklı Ramazan için 4 önemli tavsiye.
1- Yemeklerinizi kızartmak yerine fırın, haşlama ya da ızgara yöntemleriyle pişirin.
2- Yağ, yemeklere tadını verir; ancak yağ miktarına dikkat etmeye çalışın. Özellikle etli yemeklerde yağ miktarını mümkün olduğu kadar kısıtlayın.
3- Hamur tatlılarının yerine sütlü tatlıları, geleneksel güllacı tercih edin.
4- Tüm besin gruplarını içeren, ancak porsiyon açısından bilinçli bir iftar yapmaya çalışın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Adınız:
Mesajınız:
 
© 2015 Şifalı Bitkiler Sitesi
Ücretsiz Web Sitesi