Hem yapılması çok kolay hem de çok lezzetli bir tatlı olan Kemalpaşa tatlısının tarifi.

Malzemeler: 9 çorba kaşığı zeytin yağı, 1 su bardağı yoğurt, 2 adet yumurta, kabartma tozu, yeteri kadar un.

Hazırlanışı: Bütün malzeme karıştırılarak yumuşak bir hamur elde edilir. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparılarak yuvarlak şekil verilir. Tepsiye dizilerek fırında kızartılır. Tepsinin çıkmasında 3-4 dk önceden kaynamış olan şerbet sıcak olarak dökülür.

Şerbet: 1 kilo şeker üzeri 1 parmak geçecek şekilde su konulur. 10 Dk. kaynamaya bırakılır. www.kadincazayiflama.com

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu