Malzemeler: 1.5 Kg Kuşbaşı Et, 2 Çorba Kaşığı Tereyağı, 4 Çorba Kaşığı İnce Doğranmış Soğan, 1 Çorba Kaşığı Un, 1 Çorba Kaşığı Tatlı Kırmızıbiber, 1/2 Çay Kaşığı Acı Kırmızıbiber, 1 Çay Kaşığı Kimyon, 4 Adet Domates, 1-2 Dal Maydanoz, 1 Tatlı Kaşığı Nane, 1 Tatlı Kaşığı Dereotu, Tuz.

Yemeğin Tarifi

Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin. Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberleri ekleyin. Kimyon ve tuz serpip karıştırın. Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin. Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın. Maydanoz, dereotu, ve naneyi ince kıyın. Domates, maydanoz, dereotu ve naneyi yemeğe ekleyin. Etlerin üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Pilav veya haşlanmış patates ile servis yapın.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Adınız:
Mesajınız:
 
© 2015 Şifalı Bitkiler Sitesi
Ücretsiz Web Sitesi