Malzemeler: 1 demet pazı, 2 adet yumurta, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 adet soğan, 1 su bardağı yoğurt, 2 diş sarımsak, Yeteri kadar tuz, kırmızı biber.
Yemeğin Tarifi
Pazıları yıkayıp ince kıyın. Kaynar tuzlu suda sapları iyice yumuşaya kadar haşlayıp süzün. Soğanı ince kıyın. Sıvı yağı tencerede kızdırın. Soğanları iyice kızartın.
Üzerine yumurtaları kırıp karıştırın. Toparlanınca pazıları ilave edin. Kendi suyunu çekinceye kadar kısık ateşte 5 dakika pişirin. Sarımsakları dövüp yoğurda katın. Servis tabağına alıp yoğurtla servise sunun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.