Malzemeler: 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ, 1 Adet Soğan, Yarım Kg. Mantar, 2 Diş Sarmısak, 4 Adet Biftek, 1 Su Bardağı Rendelenmiş Kaşar, Tuz.
Yemeğin Tarifi
Bir tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağ koyup,birkaç dakika kızdırın. Daha sonra 1 adet soğanı yemeklik doğrayıp,yağın içine atın. Pembeleşinceye kadar kavurun. Soğanların yanına yarım kg mantarı ekleyin. Sürekli karıştırarak kavurun. Dövülmüş 2 diş sarmısağı ve yeterli miktarda tuzu ilave edin. Malzemeleri birkaç dakika daha kavurduktan sonra ,ocaktan alın.
Başka bir kabın içinde 4 adet bifteği kendi suyuyla pişirin. Daha sonra etlerin içine önceden hazırladığınız mantarlı malzemeyi koyun. Mantarların üzerine rendelenmiş 1 su bardağı kaşar peynirini serpin. İçleri dolan etleri genişçe bir tepsiye koyun. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kaşarlar eriyene dek pişirin.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.