Malzemeler: 4 Kabak, 4 Yumurta, Yarım Demet Maydanoz, Yarım Demet Dereotu, 4 Dal Taze Soğan, 1 Su Bardağı Un, Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ, 1 Çay Bardağı Kaşar Rendesi, 1 Çay Bardağı Hindistancevizi rendesi, 1 Paket Kabartma Tozu, Tuz, Karabiber.
Yemeğin Tarifi Kabakları temizleyip rendeleyin. Dereotu, maydanoz ve taze soğanları yıkayıp ince ince kıyın.
Çukur bir kaba yumurtaları kırın. Tuz ve karabiber ilave ederek çırpın. Rendelenmiş kabak, kıyılmış dereotu, maydanoz ve yeşil soğanı ilave ederek karıştırın. Peynir, kabartma tozu, sıvıyağ, un ve hindistancevizi rendesini ekleyip yeniden karıştırın.
Sufle kaplarını yağlayın ve hazırladığınız harcı dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu