Malzemeler: 2 adet kereviz, Yarım limonun suyu, Yarım kg ıspanak, 1 adet soğan, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ, 1 çorba kaşığı pirinç, Karabiber, kırmızıbiber, Dilerseniz tuz.
Yemeğin Tarifi
Kerevizleri temizleyin. Ortalarını oyup, limonla ovun. 15 dakika haşlayın.
Kerevizler haşlanırken ıspanakları yıkayın. Soğanı küçük doğrayın, 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kavurun. Ispanakları da ilave edin. Pirinci ekleyin. Tencerenin kapağını kapayın. Ispanakları kendi suyu ile pişirin.
Bir tutam tuz ve baharatlarını ekleyin. Ocaktan alın. Haşlanmış kerevizlerin içine ıspanağı doldurun. Servis tabağına koyun. Dilerseniz, yoğurtla da servis yapabilirsiniz.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.