Malzemeler: 2 su bardağı rendelenmiş kasar peyniri, 1 su bardağı irmik, 1 adet yumurta, 1 çay kasığı zencefil, 1 çay kasığı kırmızı tozbiber, 1 çay kasığı karabiber, 4 su bardağı tavuksuyu, Yarım çay bardağı sıvıyağ, Tuz , su.
Yemeğin Tarifi 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peynirini bardağı irmikle karıştırın. Yumurtayı ekleyip karıştırmaya devam edin. Tuz, karabiber, 1 çay kaşığı zencefil, kırmızı tozbiber ilave edip yoğururak bir hamur yapın, 10 dakika bekletin.
Daha sonra bu hamuru rendeden geçirin. Ayrı bir yerde 4 su bardağı tavuk suyunu tencereye alın. Yarım çay bardağı sıvıyağı koyup kaynatın.
Rendelenmiş hamuru kaynayan etsuyuna yavaş yavaş karıştırıp, dökün, iyice pişirin.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu