Malzemeler: 1 Çorba Kaşığı Tereyağı, 150 gr Kuşbaşı Dana Eti, 1 Adet Soğan, 1 Adet Patates, 1 Adet Kereviz, 4 Su Bardağı Su, 1 Adet Kırmızıbiber, 1 Tatlı Kaşığı Salça, 1/2 Demet Dereotu, Tuz, Beyazbiber.
Yemeğin Tarifi
Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.
Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.