Malzemeler: 1 Çorba Kaşığı Tereyağı, 150 gr Kuşbaşı Dana Eti, 1 Adet Soğan, 1 Adet Patates, 1 Adet Kereviz, 4 Su Bardağı Su, 1 Adet Kırmızıbiber, 1 Tatlı Kaşığı Salça, 1/2 Demet Dereotu, Tuz, Beyazbiber.
Yemeğin Tarifi Öncelikle 1 çorba kaşığı margarini tencereye alın. 1 Adet soğanı rendeleyin. Etle birlikte yağda kavurun. Patates, kereviz ve biberi de küçük doğrayıp tencereye ekleyin. 4 su bardağı suyu ilave edin.
Salçayı da hafifçe sulandırıp tencereye katın. Sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Tuz ve beyazbiberi katın. Kıyılmış dereotuyla süsleyip sıcak servis yapın.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu