Malzemeler: 1 paket margarin (veya tereyağı), 1 çay fincanı toz şeker , 1/2 çay fincanı kepek , 1 çay kaşığı tarçın, 1.5 çay fincanı un, 1 çay fincanı yulaf, 1 adet yumurta, 1/2 çay kaşığı soda, 175 gr fındık=55 Adet.
Hazırlanışı: Yağ ve şekeri krema kıvamina gelene kadar karıştırın. Yumurtayi da ilave edip karıştırmaya devam edin. Yulaf, dövülmüş fındık,kepek, un, soda ve tarçını da bu karışıma katıp iyice karıştırın. Kücük parçalara bölerek fırın tepsisine yerİeştirin ve hafifçe ısıtılmış fırında altın rengine gelinceye kadar pişirin. Soğuttuktan sonra servis yapın. www.kadincazayiflama.com
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.