Ahmet Maranki iştahsızlık sorunu yaşayanların kullanabiliceği tavsiyelerini açıkladı. Bu tavsiyelerden en az birini uygulamanız iştahsızlık sorununuzun çözülmesine yardımcı olacaktır.
1- Ahududu,ayva kompostosu, badem, ceviz, greyfurt, kayısı, limon, portakal, domates, enginar, havuç, sarımsak, turp, adaçayı, ardıç tohumu, kekik, kimyon, kişniş, nane gibi bitkiler iştah açıcı özelliğe sahiptir. Mümkün olduğunca bu besinleri tüketmeye çalışınız.
2- 1 çay bardağı kadar kaynar suyun içine, 1 çay kaşığı havuç tohumu atılır. Hafif ateşte3-4 dakika kadar kaynatılır. Ardından 10 dakika süreyle demlenmeye bırakılır . Yapılan çay sabah, öğle ve akşam tok karnına tüketilir.
3- Kakule toz haline getirilip hergün 3-4 defa 0,5 gram hap gibi yutulur.
4- Su teresi sıkılarak elde edilen su hergün 1 bardak içilir.
5- 1 bardak kaynar suyun içerisine 10 gram kadar kantaron bitkisi atılır.10 dakika bekletildikten sonra öğle ve akşam yemeklerinden önce aç karnına 1 bardak içilir.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.